środa, 20 marca 2013
Różowe wino truskawkowe: zacznij już teraz!
Czy można wyprodukować w domu wino
różowe z owoców inne niż winogrona? Wino o delikatnej różowej
barwie, interesującym aromacie i przyjemnym lekkim smaku? I czy
można zabrać się za to już teraz, gdy nie ma jeszcze świeżych
krajowych owoców? Oto propozycja truskawkowo-bananowego wina z
kwiatem czarnego bzu w tle, które daje twierdzącą odpowiedź na
wszystkie te pytania.
poniedziałek, 18 marca 2013
poniedziałek, 4 marca 2013
Jak zwiększyć ciało wina?
Po zapoznaniu się z terminem ciało wina i jego zrozumieniu, warto przyjrzeć się pewnym technikom, dzięki którym stanie się możliwa poprawa jakości domowych win owocowych właśnie pod kątem nadania winom okrągłego i pełnego smaku.
Subskrybuj:
Posty (Atom)